В Італії провели обшуки у російських біатлоністів

В Італії провели обшуки у російських біатлоністів

Укрінформ
Поліція Італії провела обшуки в готельних номерах російських біатлоністів, що беруть участь в чемпіонаті світу в італійському Антхольці, через підозри у допінгу.

Про це повідомили у відділенні Корпусу карабінерів провінції Больцано, повідомляє ТАСС.

«Обшуки були проведені співробітниками підрозділу карабінерів з охорони здоров'я (NAS) Тренто за ордером прокуратури Больцано через підозри щодо одного з російських спортсменів і його тренера в допінгу. Слідчі дії ще тривають», - наголосив представник Корпусу карабінерів.

Зазначається, що в суботу італійська поліція провела обшуки в готелі збірної Росії з біатлону на чемпіонаті світу після звернення Міжнародного союзу біатлоністів (IBU).

За інформацією ЗМІ, мова йде про Євгена Гаранічева, Олександра Логінова і тренера Олександра Касперовича.

Читайте також: Російського біатлоніста визнали винним у допінгу та позбавили олімпійського "золота" в Сочі

Як повідомив глава Союзу біатлоністів Росії (СБР) Володимир Драчов, звернення до правоохоронних органів з боку міжнародної організації пов'язано з тим, що особистий тренер Логінова Олександр Касперович знаходиться в команді РФ на чемпіонаті світу не з власної акредитації.

Чемпіонат світу з біатлону проходить в Італії з 13 лютого. Російська збірна посідає четверте місце в медальному заліку. Обидві медалі («золото» в спринті і «бронзу» в гонці переслідування) їй приніс Олександр Логінов. 22 лютого він разом з Євгеном Гаранічевим заявлений на естафетну гонку, початок її о 15:45 (Київ).

У 2015 році рішенням Міжнародного союзу біатлоністів Олександр Логінов був дискваліфікований на два роки за вживання забороненого медичного препарату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-