Збірна футбольних ветеранів України побореться за Кубок легенд у Батумі

Збірна футбольних ветеранів України побореться за Кубок легенд у Батумі

Укрінформ
Збірна футбольних ветеранів України візьме участь у Кубку легенд, присвяченому вшануванню пам’яті відомого функціонера, менеджера УЄФА з роботи з національними асоціаціями Давида Петріашвілі.

Змагання проходитимуть 19 січня в Батумі (Грузія) у сучасному палаці спорту. Про це повідомляє пресслужба УАФ.

За престижний трофей змагатимуться шість ветеранських збірних у двох групах:
група А - Україна, Іспанія, Туреччина;
група В - Грузія, УЄФА, ФІФА.

За кожну з чотирьох національних збірних виступатимуть найкращі футболісти, які в різні роки захищали честь своїх країн, а за команди ФІФА та УЄФА — представники інших країн Європи та світу.

Збірна ветеранів України вирушить до столиці Грузії під керівництвом тренера Володимира Лозинського. На поле в синьо-жовтих футболках вийдуть: Віталій Рева, Олег Собуцький, Владислав Ващук, Володимир Єзерський, Руслан Ротань, Едуард Цихмейструк, Віталій Мандзюк, Микола Іщенко, Богдан Шершун, В’ячеслав Шевчук, Олексій Бєлік, Андрій Донець та Андрій Хомин.

Читайте також: У Житомирі збірна України серед ветеранів зіграла у футбол із командою десантників

Кубок легенд проводиться у Грузії з 2017 року та є одним із найпрестижніших футбольних турнірів серед ветеранів у Європі. У перших двох розіграшах, у січні 2017 та 2018 років, переможцями ставали господарі — футболісти збірної Грузії, 2019 року почесний трофей здобула Туреччина. Збірна України посідала в попередніх розіграшах друге та третє місця.

Фото: АВФУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-