«Динамо» цікавиться Маричем, але він не пріоритетна трансферна мета

«Динамо» цікавиться Маричем, але він не пріоритетна трансферна мета

Оновлено
Укрінформ
Мірко Марич забив цього сезону за «Осієк» 16 м’ячів.

Форвард «Осіека» Мірко Марич не є основною трансферною метою «Динамо», повідомляє Dynamo.kiev.ua.

Київський клуб дійсно хоче посилити позицію нападника, причому до відновлення чемпіонату України, але 24-річний хорват - тільки один з варіантів. Селекціонери «Динамо» також розглядають ще чотирьох форвардів, кожен з них більш пріоритетний, ніж Марич.

Нагадаємо, кращий бомбардир чемпіонату Хорватії і форвард «Осіека» Мірко Марич потрапив в сферу інтересів «Динамо». Про це повідомляє dynamomania.com.

«Осієк» допускає можливість трансферу нападника Мірко Марича, повідомляє Index.hr. За інформацією видання, клуб може зробити це в разі вигідної пропозиції «Динамо». У минулому сезоні до Марича також був чималий інтерес європейських клубів, але «Осієк» зберіг гравця.

24-річний хорват в цьому сезоні забив за «Осієк» 16 м’ячів в 23 матчах у всіх турнірах. Також він віддав 5 гольових передач. Контракт футболіста з «Осієком» розрахований до літа 2022 року. Transfermarkt оцінює його в 4 млн євро.

Марич почав свою кар'єру в команді «Широкі Брієг», потім виступав за загребский «Локомотив», угорський «Фегервар», а влітку 2017 став гравцем «Осіека».

Читайте також: Київське “Динамо” назвало суперників на першому зборі в Туреччині

На юнацькому рівні футболіст виступав за збірну Боснії і Герцеговини, а на дорослому - за Хорватію. За збірну Хорватії він провів 2 товариські матчі - з Чилі та Китаєм.

Нагадаємо, що «Динамо» повернуло нападника Назарія Русина з оренди. Форвард вирушить з командою на зимовий збір, який відбудеться в Туреччині в середині січня наступного року. Русин повинен замінити нападника Артема Бесєдіна, якого підозрюють в порушенні антидопінгових правил УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-