ФТУ зацікавлена в участі Світоліної на Олімпіаді і Кубку Федерації

ФТУ зацікавлена в участі Світоліної на Олімпіаді і Кубку Федерації

Укрінформ
В 2019 році Світоліна не грала за збірну України.

Виконавчий директор Федерації тенісу України Євген Зукін заявив, що організація зацікавлена ​​в тому, щоб перша ракетка країни Еліна Світоліна зіграла на Кубку Федерації і на Олімпійських іграх-2020, повідомляє Tribuna.com.

«У заявку на Олімпійські ігри внесемо тенісисток, які дадуть добро на виступ за збірну. На засіданні Президії ситуація зі Світоліною не обговорювалася. Капітан команди Михайло Філіма веде прямі переговори з Еліною щодо її участі в матчі в Таллінні.

У ФТУ немає завдання шантажувати Світоліну виступами на Олімпійських іграх. Ми зацікавлені в участі нашої найсильнішої спортсменки як в Кубку Федерації, так і на Іграх-2020. Єдине, що варто відзначити, що без згоди ФТУ ніякого wild card, звичайно ж, не буде», - заявив Зукін.

Читайте також: Світоліна в Дубаї готується до нового тенісного сезону

Нагадаємо, що в цьому році Світоліна не грала в складі збірної України на Кубку Федерації. Еліна пояснила свою відсутність в національній команді травмою. ФТУ ж заявила, що агент тенісистки запросив занадто великі гроші за її участь в турнірі.

Раніше Світоліна заявила, що хоче допомогти збірній України в Кубку Федерації і зіграти на Олімпійських іграх-2020 на Токіо.

Світоліна закінчила тенісний сезон на 6-му рядку рейтингу WTA, поступившись австралійці Ешлі Барті в фіналі Підсумкового турніру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-