Циганков став найкориснішим гравцем матчу “Динамо” - “Лугано”

Циганков став найкориснішим гравцем матчу “Динамо” - “Лугано”

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу “Динамо” Віктор Циганков отримав від InStat найвищу оцінку за ефективність гри у вчорашньому поєдинку зі швейцарським “Лугано” (1:1).

Рейтинг ефективності його гри склав 341 бал. 22-річний капітан “Динамо” виконав 116 ТТД із браком у 25%, завдав 7 ударів по воротах, віддав 3 гострі передачі та виграв 4 єдиноборства. Про це повідомляє Zbirna.com.

До трійки найкращих гравців матчу також увійшли Віталій Миколенко (334) і Денис Попов (310).

Як повідомлялося, 12 грудня футболісти київського "Динамо" провели останній поєдинок у єврокубках сезону-2019/20. У матчі заключного, 6 туру групового етапу Ліги Європи УЄФА "Динамо" на столичному НСК "Олімпійський" зіграло внічию зі швейцарським "Лугано" (1:1) і достроково завершило виступ на турнірі.

У складі “Динамо” голом відзначився Віктор Циганков. На 90+4-й хвилині матчу він зрівняв рахунок.

Читайте також: "Динамо" не змогло обіграти "Лугано" і завершило виступ у Лізі Європи УЄФА

Як зазначають у пресслужбі “Динамо”, їх капітан у цьому поєдинку отримав кілька болючих ударів по ногам. В одному з епізодів суперник зіграв настільки жорстко, що у півзахисника утворилося велике розсічення під захисним щитком. Після гри старший лікар команди Леонід Миронов запевнив, що з футболістом все в порядку, він без обмежень готуватиметься до заключного матчу року, який відбудеться 15 грудня на виїзді проти чернігівської “Десни”.

Зазначимо, що в матч із "Лугано" Віктор Циганков забив свый ювілейний, 50-й м'яч у всіх турнірах за “Динамо”. Свій перший м'яч він забив 24 вересня 2016 року в матчі чемпіонату України проти донецького "Олімпіка". І ось, трохи більше ніж за три роки, зміг досягти такого значного показника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-