НОК України підбив підсумки роботи за рік і окреслив плани на майбутнє

НОК України підбив підсумки роботи за рік і окреслив плани на майбутнє

Укрінформ
В Києві під головуванням президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки відбулося засідання ХХХІV Генеральної асамблеї НОК.

Привітати учасників заходу завітали голова Комітету Верховної Ради України з питань молоді та спорту Андрій Кожем’якін, заступник Міністра культури, молоді та спорту України Володимир Шумілін, повідомляє прес-служба НОК

В рамках форуму був заслуханий звіт про діяльність Національного олімпійського комітету України і Виконкому НОК України у 2019 році. Делегати визнали роботу Олімпійського комітету такою, що відповідає Статуту НОК та потребам суспільства.

Найвищий керівний орган НОК заслухав звіт ревізійної комісії, затвердив поточний кошторис фактичних грошових доходів і витрат організації та план бюджету на олімпійський 2020 рік.

Читайте також: Плавець Михайло Романчук та Петро Нагорний отримали нагороди НОК України

Генеральна асамблея розглянула питання про ротацію членів НОК України відповідно до звернень, що надійшли від суб’єктів олімпійського руху.  

Члени НОК ухвалили Етичний кодекс олімпійського руху України - документ, що містить фундаментальні принципи, норми, положення та санкції щодо поведінки суб’єктів олімпійського руху та їх представників.

Учасники засідання обговорили та ухвалили зміни та доповнення до Статуту НОК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-