Київське “Динамо” прибуло до Копенгагена на матч Ліги Європи УЄФА

Київське “Динамо” прибуло до Копенгагена на матч Ліги Європи УЄФА

Відео
Укрінформ
Команда київського футбольного клубу “Динамо” прибула до Копенгагена (Данія) на матч Ліги Європи УЄФА, який відбудеться 7 листопада.

На матч 4 туру групового раунду Ліги Європи проти “Копенгагена” головний тренер київської команди Олексій Михайличенко взяв 21 футболіста, а також Дениса Бойка, який продовжує відновлення і не виходитиме на поле. Про це повідомляє пресслужба ФК “Динамо”.

До складу футболістів “Динамо” увійшли:
воротарі
- Георгій Бущан, Владислав Кучерук, Руслан Нещерет;
захисники - Денис Попов, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Тамаш Кадар, Томаш Кендзьора;
півзахисники - Сергій Сидорчук, Беньямін Вербич, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко, Карлос де Пена, Віктор Циганков, Олександр Андрієвський, Денис Гармаш, Олександр Караваєв, Віталій Буяльський;
нападники - Фран Соль, Жерсон Родрігес, Артем Бесєдін.

Увечері команда проведе передматчеве тренування на стадіоні Telia Parken, який під час матчів УЄФА називається просто “Копенгаген”. Тренуванню передуватиме регламентна прес-конференція головного тренера і одного з гравців команди, яка розпочнеться о 19.30 за київським часом.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матчі "Динамо" та "Олександрії" в Лізі Європи

Поєдинок “Копенгаген” - “Динамо” відбудеться 7 листопада і розпочнеться о 19.55. Букмекери віддають перевагу в цьому матчі суперникам киян. Два тижні тому в Києві 15-разовий чемпіон України та 13-разовий чемпіон Даніі зіграли у бойову нічию — 1:1.

Турнірне становище у групі В після 3-х турів: "Копенгаген" - 5 очок, "Динамо" - 5, "Мальме" (Швеція) - 4, "Лугано" (Швейцарія) - 1.

Фото: facebook/FC Dynamo Kyiv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-