Україна і Литва визначилися з формою футболістів на сьогоднішній матч у Харкові

Україна і Литва визначилися з формою футболістів на сьогоднішній матч у Харкові

Фото
Укрінформ
Україна і Литва визначилися з формою футболістів на сьогоднішній поєдинок, який пройде в Харкові в рамках відбіркового раунду чемпіонату Європи-2020.

Футболісти збірної України вийдуть на поле харківського стадіону ОСК “Металіст” у жовтому комплекті форми, їхні суперники - у червоному. Про це повідомляє пресслужба УАФ.

Відповідне рішення було прийнято на традиційній нараді представників команд та офіційних осіб поєдинку в день матчу - 11 жовтня.

До заявки збірної України на матч із Литвою увійшли (за номерами): 1. Юрій Паньків, 2. Едуард Соболь, 3. Ігор Пластун, 4. Сергій Кривцов, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 10. Євген Коноплянка, 11. Марлос, 12. Андрій Пятов, 13. Артем Шабанов, 14. Віталій Буяльський, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Жуніор Мораес, 19. Сергій Болбат, 20. Віктор Коваленко, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Україна - Литва

Як повідомлялося, поєдинок Україна - Литва пройде у п'ятницю на 40-тисячній харківський арені "Металіст". Гру, яка розпочнеться о 21.45, покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Букмекери в цьому протистоянні вважають "залізними" фаворитами підопічних Андрія Шевченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-