Шевченко: Усі гравці атаки перед матчем з Литвою - у хорошій формі

Шевченко: Усі гравці атаки перед матчем з Литвою - у хорошій формі

Укрінформ
Головний тренер національної футбольної збірної України Андрій Шевченко поспілкувався 10 жовтня із журналістами  на передматчевій пресконференції у Харкові напередодні матчу відбору Євро-2020 проти Литви. 

Він, зокрема, зазначив, що гравці атаки нашої команди перебувають у хорошій формі, повідомляє Укрінформ.

"Важливо досягти переможного результату. Ми граємо вдома, перед нами стоять високі цілі. Гравці налаштовуються на поєдинок, прагнуть показати хороший футбол. Не вважаю, що у разі перемоги над Литвою ми повністю вирішимо долю відбірного циклу. Цей настрій я передаю хлопцям. Перш за все тому, що в них є відповідальність перед уболівальниками за результат. Турнірна таблиця свідчить про те, що є варіанти. Це потрібно враховувати і налаштовуватися на перемогу у кожному поєдинку. Хто вийде у стартовому складі? Сьогодні ми проведемо тренування, після якого на мене, напевно, чекає безсонна ніч. Це важливий момент, адже всі гравці атаки перебувають у хорошій формі. Такий вибір виконавців - плюс для мене. Будемо думати, визначимося вже завтра", - сказав Шевченко.

Він також розповів про те, як почувається захисник збірної Віталія Миколенко. 

"Із Миколенком усе гаразд. У нього було навіть не ушкодження, а певний дискомфорт. Ми дали йому кілька днів на відновлення, провели тестування. Учора Віталій провів повноцінне тренування і готуватиметься до гри. Те саме стосується й інших футболістів - усі пребувають в оптимальній формі", - повідомив наставник збірної України.

Читайте також: Команда Шевченка за крок від Євро-2020

Поєдинок Україна - Литва пройде у п'ятницю на харківський арені "Металіст". Гру, яка розпочнеться о 21.45, покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Турнірне становище у відбірковій групі В Євро-2020: Україна - 13 очок (після 5-ти ігор), Португалія - ​​8 (4), Сербія - 7 (5), Люксембург - 4 (5), Литва - 1 (5).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-