У Києві зустріли срібних призерів ЧС з баскетболу 3х3

У Києві зустріли срібних призерів ЧС з баскетболу 3х3

Відео
Укрінформ
Чоловіча та жіноча збірні України повернулися додому з Китаю, де виступали на чемпіонаті світу з баскетболу 3х3.

Чоловіча збірна у складі Антона Мусієнка, Євгена Балабана, Івана Ткаченка та Микити Руслова привезла зі світової першості у Ланьчжоу срібні нагороди. Про це повідомляє пресслужба Федерації баскетболу України.

Після теплої зустрічі в аеропорту “Бориспіль” тренер чоловічої збірної Тимур Арабаджи прокоментував вдалий виступ команди в Китаї.

“Незважаючи на те, що на світовій першості команди були сильніші та різноманітніші, настрій хлопців вести боротьбу до останнього вилився у срібні нагороди. На сьогодні хлопці показали свій максимум, але у них є перспектива і є куди рости, зокрема виступати на Мастерсах. Якщо наші гравці отримають можливість грати якнайбільше таких турнірів високого рівня, то медалі у нас будуть часто”, - зазначив Арабаджи.

Читайте також: Данк Ткаченка очолив топ-10 кращих моментів на ЧС з баскетболу 3х3

Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 у складі Вікторії Кондусь, Олени Бойко, Наталії Цюбик та Вероніки Любинець на ЧС U-23 завершила свій виступ за підсумками групового раунду, трьох перемог у чотирьох матчах для виходу у плей-оф команді Дениса Спиридонова виявилося недостатньо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-