Дерев'янченко вважає, що його травма допомогла Головкіну

Дерев'янченко вважає, що його травма допомогла Головкіну

Укрінформ
В Нью-Йорку на арені Madison Square Garden український боксер протримався усі 12 раундів, незважаючи на нокдаун і травму.

Український боксер Сергій Дерев'янченко, який програв Геннадію Головкіну в бою за титул чемпіона світу в середній вазі за версією IBF та IBO, вважає, що розсічення над його оком зіграло вирішальну роль в поєдинку. Про це він заявив в інтерв'ю Matchroom Boxing.

«Розсічення дійсно змінило хід бою. Часом я не міг бачити, а він цілився в око. Але не виправдовуюсь: все склалося так, як склалося, я намагався викластися на максимум.

Коли я починав рухатися, то відчував, ніби віддаю йому простір. Отримував удари від нього, і саме тому почав зближатися з ним і не надавати можливості для маневру.

Читайте також: Бокс: Дерев'янченко програв Головкіну

Коли стався нокдаун Головкін вдарив мені в потилицю, пробив біля вуха. Я не бачив удару, але він особливого впливу на мене не справив. Я встав і не був насправді пошкоджений цим ударом, тому і продовжив поєдинок. Нічого поганого не сталося. Хотів би реванш, якщо це можливо. Я готовий», - сказав після бою Дерев'янченко.

Нагадаємо, в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden Дерев'янченко програв Головкіну після усіх 12 раундів рішенням суддів (115:112, 115:112, 114:113).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-