«Шахтар» проти «Аталанти»: хто набере перші очки?

«Шахтар» проти «Аталанти»: хто набере перші очки?

Інфографіка
Укрінформ
Де чекати сенсацій в 2-у турі Ліги чемпіонів.

Старт групового етапу Ліги чемпіонів подарував уболівальникам одразу кілька сенсацій. Це і поразка «Реала» (0:3 з ПСЖ), домашнє фіаско «Челсі» (0:1 з «Валенсією»), і гостьова нічия чеської «Славії» з «Інтером» (1:1). Навіть «Ліверпуль», чинний володар титулу, поступився «Наполі» (0:2).

Скоро ми дізнаємося, які сюрпризи нам піднесе 2-й тур. Там зійдуться «Аталанта» - «Шахтар», «Барселона» - «Інтер», «Валенсія» - «Аякс». Ці зустрічі, мабуть, одні з найцікавіших.

Читайте також: Воробей: На боці "Шахтаря" великий досвід ігор у Лізі чемпіонів УЄФА

Увага українських уболівальників, в першу чергу, буде прикута до матчу «гірників». І «Шахтар», і «Аталанта», стартували в Лізі чемпіонів з поразок (0:3 і 0:4 відповідно). У італійців поки що не було досвіду матчів з українськими командами. «Гірники» ж 11 разів грали в Італії, де поки здобули тільки одну перемога (3:2 над «Ромою»). До речі, за «Аталанту» зараз грає Руслан Малиновський, який починав свою кар'єру саме в «Шахтарі». А капітан «Аталанти» Алехандро Гомес в сезоні 2013/14 разом з Марлосом грав в «Металісті». З огляду на те, що матч для гірників виїзний, аналітики Parimatch поки що дають команді 28% на перемогу і 26% на нічию.

Матч «Барселона» - «Інтер» буде особливим для Мессі. Тричі аргентинець грав проти італійців і ні разу не зміг їм забити. «Інтер» чотири рази їздив в гості до каталонцям, кожен раз програвав і жодного разу не забивав. Нинішній тренер команди Антоніо Конте в березні 2018 роки їздив в Барселону як коуч «Челсі» і програв 0:3. Поки що все йде до того, що каталонці зможуть знову засмутити «Інтер». Експерти Parimatch дають їм досить солідні 67% на перемогу.

Читайте також: Луїш Каштру: "Шахтар" постарається здобути в Італії потрібний результат

«Аякс», який наробив галасу в Лізі чемпіонів в минулому сезоні спробує повторити свій трюк ще раз. Зараз же команду чекає зустріч з «Валенсією». Суперники зустрічалися на груповому етапі ЛЧ-2002/03, обидва матчі завершилися нічиїми 1:1. «Валенсія», до речі, вдома голландським клубам поки не програвала (чотири перемоги і дві поразки). Але у «Аякса» хороші спогади від подорожей в Іспанію, минула завершилася розгромом «Реала» 4:1. За прогнозами Parimatch шанси команд відносно рівні, у іспанців 40% на перемогу проти 32% на те, що виграє «Аякс». З огляду на, що голландці гратимуть в гостях, це непогано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-