Берінчик провів відкрите тренування перед захистом титулу WBO International

Берінчик провів відкрите тренування перед захистом титулу WBO International

Фото
Укрінформ
Український боксер Денис Берінчик провів відкрите тренування перед захистом титулу Інтернаціонального чемпіона за версією WBO в легкій вазі, який відбудеться 5 жовтня в Броварах (Київщина).

Денис Берінчик захищатиме титул Інтернаціонального чемпіона за версією WBO (WBO International) в легкій вазі проти мексиканця Патріціо Лопеса Морено, який провів на профі-рингу 29 поєдинків, має 26 перемог, 19 з яких нокаутом. 

5 жовтня в ринг ТРЦ "Термінал" міста Бровари також вийдуть українські боксери Олег Малиновський, Дмитро Митрофанов, Мішико Беселія, Василь Чоботар та інші.

Відкрите тренування боксерів Дениса Берінчика, Олега Малиновського та Дмитра Митрофанова у столиці / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Відео відкритого тренування Дениса Беринчика, Олега Малиновського і Дмитра Митрофанова.

Нагадаємо, на профі-рингу 31-річний український боксер Денис Берінчик переміг у всіх своїх 11-ти поєдинках (в 7-ми - нокаутом).

Читайте також: Берінчик захищатиме титул Інтернаціонального чемпіона WBO проти Морено

Патріціо Морено свого часу володів регіональними титулами WBC Latino Silver і WBC FECOMBOX. Попередній бій провів в серпні цього року проти свого співвітчизника, екс-чемпіона WBC Silver Едгара Пуерто, здобувши перемогу за очками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-