У 2020 році чемпіонат Європи з бадмінтону пройде в Україні  - Президент підписав указ

У 2020 році чемпіонат Європи з бадмінтону пройде в Україні - Президент підписав указ

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про підготовку і проведення в Україні у 2020 році чемпіонату Європи з бадмінтону.

Відповідний документ оприлюднено на сайті глави держави.

Згідно з Указом Кабінету Міністрів України доручено у двотижневий строк утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні чемпіонату Європи з бадмінтону та затвердити його персональний склад та затвердити до 15 жовтня 2019 року відповідний план заходів.

Крім цього, уряд має забезпечити фінансування заходів, пов'язаних з підготовкою та проведенням чемпіонату, зокрема, передбачити у бюджеті на 2020 рік кошти на згадану мету відповідно до обґрунтованих потреб.

Президент також доручив Кабміну вжити заходів щодо популяризації серед дітей та молоді занять з бадмінтону, зокрема в закладах загальної середньої освіти, створення відповідної спортивної інфраструктури, у тому числі сучасних критих бадмінтонних кортів (майданчиків).

Читайте також: Україна стане господаркою чемпіонату Європи 2020 року з бадмінтону

Київська міська державна адміністрація, у свою чергу, згідно з Указом має забезпечити проведення культурно-розважальних заходів, облаштування зони гостинності на час проведення чемпіонату.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-