"Київ-Баскет" поступився "Бургосу" у відборі Ліги чемпіонів ФІБА

Фото, відео
Укрінформ
Столичний баскетбольний клуб "Київ-Баскет" зазнав домашньої поразки від іспанського "Бургоса" у першому матчі другого кваліфікаційного етапу Ліги чемпіонів ФІБА - 83:86 (23:21, 18:20, 15:20, 27:25).

За першу половину зустрічі команди продемонстрували абсолютну рівність у грі під щитами, за практично рівної реалізації логічним став і рівний підсумок першої половини - 41:41, повідомляє Федерація баскетболу України.

По перерві іспанці спробували додати в агресії. Кардинального перелому в гру це не додало, та змусило господарів увесь ігровий час третьої чверті наздоганяти. Відтак перед заключною 10-хвилинкою "Бургос" мав 5 очок переваги.

Матч Ліги чемпіонів ФІБА між БК "Київ-Баскет" і БК "Бургос"

Наприкінці поєдинку перевага гостей уже чітко окреслилася. Наставник киян Айнарс Багатскіс спробував у тайм-ауті внести корективи. Та зупинити поступ іспанців не вдалося. Коли ж різниця зросла до 14 очок дуже вчасно здалеку забили Петров та Шеферд. Іспанці змушені були брати тайм-аут.

Господарі надалі на куражі ще скоротили відставання. Знову з-за дуги закинув Шеферд. А в заключній атаці поєдинку Хілл змарнував нагоду встановити рівновагу.

Читайте також: «Київ-Баскет» пробився у 2-й раунд кваліфікації ЛЧ

То ж, усе вирішиться в другому поєдинку, який відбудеться 29 вересня в Іспанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-