Караваєв вперше в кар’єрі відіграв повний матч на лівому фланзі захисту

Караваєв вперше в кар’єрі відіграв повний матч на лівому фланзі захисту

Відео
Укрінформ
Захисник київського футбольного клубу “Динамо” Олександр Караваєв прокоментував незвичну для себе позицію на лівому фланзі в грі з “Маріуполем” (1:0).

Олександр Караваєв, який відзначився в цьому поєдинку результативною передачею, зокрема, зазначив, що вперше в кар’єрі відіграв повний матч на цій позиції, а також поділився враженнями від якості газону в Маріуполі.

“Як почувався на лівому фланзі? Незвично, оскільки повний матч на лівому фланзі захисту провів вперше в кар'єрі. Тренер попросив зіграти на цій позиції, оскільки у Миколенка були певні проблеми, тому виходу не було. Важко було лише в тому сенсі, що треба інакше перебудовуватися при зміні флангів. В цілому, функції ті ж самі, тільки тут потрібно було більше підлаштовуватися під незручну ногу. Ще й поле не дозволяло втілювати всі свої задумки, оскільки м'яч гальмував, тому і не вдавалося демонструвати швидкий футбол.

Тут ніколи особливо не поливають газон, хоча, наскільки я знаю, навіть в регламенті є вимога щодо поливу поля перед матчем і в перерві. Але в Маріуполі вирішили не дотримуватися регламенту. Ми виходимо на поле, робимо свою справу. Головне, що ми виграли цей матч, добули важкі три очки і рухаємося далі”, - цитує Караваєва офіційний сайт ФК “Динамо”.

Читайте також: "Динамо" обіграло "Маріуполь" і повернулося до трійки лідерів футбольної Прем'єр-ліги

Відео коментаря:

Як повідомлялося, 25 вересня відбувся пропущений матч 4-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги "Маріуполь" — "Динамо", який завершився з рахунком 0:1. Вирішальний м'яч на стадіоні ім. В. Бойка у Маріуполі забив Беньямін Вербич, який на 2-й доданій хвилині поєдинку скористався результативною передачею Олександра Караваєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-