Каштру розповів про підготовку “Шахтаря” до поєдинку з “Ворсклою”

Каштру розповів про підготовку “Шахтаря” до поєдинку з “Ворсклою”

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Луїш Каштру розповів про підготовку команди до поєдинку з полтавською “Ворсклою”, який відбудеться в Харкові 27 вересня.

Луїш Каштру, зокрема, зазначив, що вважає “Ворсклу” досить сильною командою, його підопічні готуватимуться до поєдинку дуже серйозно і не дивитимуться на турнірну таблицю.

“Зараз дуже складний момент, коли ми практично не займаємося, а просто відновлюємося до наступної гри. Це трохи інший спосіб тренування - більше дивимося відео, ніж відпрацьовуємо на поле. Для хлопців дуже важливо відновитися, коли така величезна кількість поєдинків. Але це відновлення з м'ячем. Загалом все добре. Команда сильна. Завжди вкрай важливо, щоб психологія футболістів була на належному рівні. Ми з оптимізмом дивимося в майбутнє.

Ми подивилися “Ворсклу”. Команда намагається розігрувати від воріт, любить контролювати м'яч, проводити позиційні атаки і робить це досить якісно. Кілька футболістів діють в першій лінії атаки, але при цьому залишаються досить безпечними в обороні. На жаль, вони не досягли гарного результату з “Динамо” в останній грі, але “Ворскла” досить сильна. Футбольний матч - це завжди непередбачувано, і в жодному разі не можна дивитися на турнірну таблицю. У кожному турі може статися щось дивовижне. Незважаючи на те, що ми є фаворитами, потрібно дуже добре готуватися до кожного поєдинку. Що ми і зробимо, поза всякими сумнівами", - цитує Каштру пресслужба ФК "Шахтар".

Читайте також: “Шахтар” провів відкрите тренування перед матчем із “Ворсклою”

Як повідомлялося, футболісти донецького клубу “Шахтар” завершують підготовку до поєдинку з полтавською “Ворсклою”, який відбудеться 27 вересня в рамках 9-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-Ліги. Вранці 25 вересня підопічні Луїша Каштру провели одне з заключних тренувань перед вильотом до Харкова.

Поєдинок “Шахтар” - “Ворскла” пройде на харківському стадіоні ОСК “Металіст” і розпочнеться о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-