Світоліна прокоментувала свою перемогу над Кузнецовою в 3 колі турніру в Ухані

Світоліна прокоментувала свою перемогу над Кузнецовою в 3 колі турніру в Ухані

Відео
Укрінформ
Третя “ракетка” світу українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу в третьому колі турніру WTA в Ухані над Світланою Кузнецовою.

Еліна Світоліна, зокрема, зазначила, що в поєдинку з Кузнецовою намагалася не давати суперниці можливості повернутися до гри.

"У першому сеті ситуація змінювалася і, думаю, Кузнецова поверталася в гру, вона показувала хороший теніс. За рахунку 5:4 був дуже важливий для мене гейм, коли потрібно було подати на сет. Далі мені було комфортно грати на задній лінії й в підсумку я перемогла. Поки я вела в рахунку, то все одно була зібрана на кожному м'ячі і намагалася не давати суперниці можливості повернутися до гри. Сьогодні я дуже добре подавала і в цілому добре пробивала по м'ячу”, - цитує Світоліну БТУ.

Читайте також: Світоліна вийшла до чвертьфіналу турніру WTA в Ухані

Як повідомлялося, третя "ракетка" світу українка Еліна Світоліна упевнено подолала третє коло на представницькому турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier 5 в Ухані (Китай) з призовим фондом $2,828 млн. У поєдинку за вихід до чвертьфіналу змагань Світоліна з рахунком 6:4, 6:2 завдала поразки росіянці Світлані Кузнецовій (№69 рейтингу WTA).

Путівку до півфіналу турніру Еліна Світоліна розіграє з переможницею матчу між китаянкою Цян Ван (16) та американкою Елісон Ріск (35).

Фото: Jimmie48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-