Світоліна відзначила високий рівень тенісу в поєдинку з Мугурусою

Світоліна відзначила високий рівень тенісу в поєдинку з Мугурусою

Укрінформ
Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу над експершою “ракеткою” світу Гарбінє Мугурусою в 2 колі турніру WTA в Ухані (Китай).

Еліна Світоліна, зокрема, зауважила, що кожен м'яч грала як останній, а також відзначила високий рівень тенісу в цьому поєдинку.

"У Гарбінє Мугуруси був приголомшливий старт в цьому матчі. Вона дуже добре пробивала по м'ячу. Мені потрібно було залишатися дуже сильною і, як завжди, мені доводилося боротися. Я розуміла, що буде багато важких розіграшів, тому кожен м'яч я грала як останній. В підсумку, у мене з'явився шанс і я ним скористалася. Це щось хороше, що сьогодні сталося: коли було потрібно, я ці шанси реалізувала. Думаю, що це був хороший матч і ми показали високий рівень тенісу.

Для мене кожен турнір багато значить. Коли я виходжу на корт, то кожен матч має значення. Я не робот, але я надзвичайно мотивована зіграти на Підсумковому турнірі. Я намагаюся робити все, що можу. Я не думаю про те, що може статися наступного тижня, що може статися завтра. Просто граю від матчу до матчу і віддаю всі сили", - цитує Світоліну БТУ.

Читайте також: Світоліна обіграла Мугурусу і вийшла до третього кола турніру WTA в Ухані

Як повідомлялося, третя "ракетка" світу українка Еліна Світоліна подолала друге коло на представницькому турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier 5 в Ухані (Китай) з призовим фондом $2,828 млн. У матчі за вихід до третього раунду змагань Світоліна з рахунком 7:5, 6:2 завдала поразки іспанці Гарбіньє Мугурусі (№26 рейтингу WTA). 2 роки тому Мугуруса очолювала рейтинг WTA.

Путівку до чвертьфіналу турніру Світоліна розіграє з росіянкою Світланою Кузнєцовою (69).

Фото: Wuhan Open

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-