У Маріуполі стартував боксерський турнір

У Маріуполі стартував боксерський турнір "Меморіал Макара Мазая"

Укрінформ
На маріупольському рингу на Донеччині стартував один з найпрестижніших турнірів з боксу в Україні - 51-й Меморіал Макара Мазая.

Про це 24 вересня повідомили в Маріупольській міській раді.

«У спорткомплексі «Іллічівець» розпочався один з найпрестижніших турнірів з боксу в Україні - Меморіал Макара Мазая. У ньому беруть участь понад 300 спортсменів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Меморіал проходить в рамках чемпіонату України з боксу в восьми вагових категоріях серед чоловіків до 22 років. У їх числі чемпіони, а також призери України та Європи. Змагання триватимуть до 29 вересня.

Читайте також: У Маріуполі стартував чемпіонат України з боксу серед чоловіків

За словами начальника управління молоді та спорту Маріупольської міськради Олексія Казанцева, в цьому році турнір є відбірковим для формування національної збірної України. Вона представить країну на Олімпійських іграх в Токіо в 2020 році.

«Меморіал Макара Мазая - це спортивна фішка Маріуполя. На нього приїхали топові спортсмени. Це дуже важливо для підростаючого покоління. Завдяки таким турнірам з'являються особистості, на яких молодь хоче рівнятися», - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-