Півзахисник

Півзахисник "Динамо" Де Пена визнаний кращим гравцем 8 туру Favbet Ліги

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу “Динамо” Карлос Де Пена визнаний кращим гравцем 8-го туру української Favbet Прем’єр-Ліги сезону-2019/20.

Найяскравішого футболіста з усіх, які взяли участь у матчах 8-го туру Favbet Ліги, визначила експертна рада УПЛ у складі: Олег Венглинський, Артур Валерко, Сергій Нагорняк, Геннадій Орбу, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев, Ігор Яворський. Про це повідомляє офіційний сайт УПЛ.

“За підсумком голосування перемогу здобув півзахисник “Динамо” Карлос Де Пена, який у матчі з “Ворсклою” забив два м’ячі. Він на один бал випередив одноклубника Віктора Циганкова. Також в опитуванні згадувалися Рустам Худжамов (“Маріуполь”), Артем Шабанов (“Динамо”) і Марлос (“Шахтар”)”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 22 вересня "біло-сині" на виїзді розгромили полтавську "Ворсклу" з рахунком 5:0. Авторами голів стали Віктор Циганков, який відзначився на 9-й хвилині, Артем Шабанов (35), Карлос Де Пена (38, 46) та Артем Беседін (46).

Читайте також: Олексій Михайличенко визнаний кращим тренером 8 туру Favbet Ліги

Поєдинок 4-го туру "Маріуполь" - "Динамо" перенесено на 25 вересня через участь клубів у єврокубках.

Фото: ФК "Динамо"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-