Збірна України з футзалу програла свій перший спаринг в Івано-Франківську

Збірна України з футзалу програла свій перший спаринг в Івано-Франківську

Укрінформ
Збірна України з футзалу програла Румунії перший товариський матч на турнірі в Івано-Франківську, в якому бере участь в рамках підготовки до основного раунду відбору чемпіонату світу-2020.

Товариський матч Україна – Румунія відбувся в Івано-Франківську 22 вересня і закінчився з рахунком 2:5 (1:1). Про це повідомляє пресслужба Асоціації футзалу України.

Голами в цьому поєдинку відзначилися: Корсун (3), Фаренюк (33), Шеремета (38 – автогол) – Іке (13), Човачі (39), Валадарес (39, 40).

Нагадаємо, міжнародний футзальний турнір за участю збірних команд України, Румунії та Грузії проходить в івано-франківському СК КФВ 22 - 24 вересня. 23 вересня відбудеться поєдинок Румунія — Грузія, а збірна України зіграє з Грузією завтра, 24 вересня. Матч розпочнеться о 19.00.

Читайте також: Косенко розповів про завдання українських футзалістів на турнірі в Івано-Франківську

Збірна України з футзалу готується до основного раунду відбору чемпіонату світу-2020. Поєдинки цієї стадії відбудуться 22-27 жовтня. Суперниками "синьо-жовтих" будуть Словенія, Македонія та Косово. За регламентом до еліт-раунду проб'ються дві кращі збірні квартету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-