Дуже добре, що вдалося дотиснути суперника і досягти результату – Михайличенко

Дуже добре, що вдалося дотиснути суперника і досягти результату – Михайличенко

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» прокоментував першу перемогу команди під його керівництвом.

Головний тренер «Динамо» Олексій Михайличенко прокоментував перемогу в матчі групового етапу Ліги Європи над «Мальме» (1:0). Про це повідомляє Укрінформ.

«Звичайно, важко переоцінити значимість цього матчу. Суперник був дуже непростий, добре організований, фізично готовий, тактично грамотний. При напруженій і цікавій грі отримати такий результат дуже і дуже важливо.

Перший тайм вийшов обережним. Напевно, хлопці все одно приглядалися до цієї команди, незважаючи на те, що мали інформацію по супернику. Що стосується гри до штрафного майданчика, було непогано, але граючи вдома і націлившись на результат, в заключній стадії все-таки потрібно грати  агресивніше і гостріше.

Читайте також: "Динамо" обіграло "Мальме" на старті групового турніру Ліги Європи УЄФА

У перерві попросили хлопців додати в швидкості, агресії, ні в якому разі не жертвуючи обороною. «Мальме» непогано грає на контратаках. Задоволений результатом, що гра пройшла на хороших швидкостях. Дуже добре, що вдалося дотиснути суперника і досягти бажаного результату.

Родрігеш виконав величезний обсяг роботи. Потім він трохи втомився і вийшов Бесєдін, у якого є хороші якості - чіплятися за м'ячі, гольове чуття, хороша гра в штрафний. Бесєдін повністю виправдав те, що ми від нього вимагали», - розповів Михайличенко.

Нагадаємо, київське «Динамо» перемогла в матчі 1-го туру групового етапу Ліги Європи шведський «Мальме» 1:0. Переможний м’яч в активі Буяльського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-