Тамаш Кадар розповів, як має грати “Динамо”, щоб перемогти “Мальме”

Тамаш Кадар розповів, як має грати “Динамо”, щоб перемогти “Мальме”

Укрінформ
Угорський захисник київського футбольного клубу “Динамо” Тамаш Кадар розповів про готовність команди до сьогоднішнього поєдинку зі шведським “Мальме”.

Тамаш Кадар в коментарі клубній пресі, зокрема, зазначив, що скандинавський футбол виділяється фізикою, тому, щоб перемогти “Мальме”, динамівці “повинні бути сильні як фізично, так і психологічно”.

“Коли ти не виграєш шість і більше ігор поспіль, можеш опинитися в психологічному занепаді. Але ми повинні підтримувати один одного і триматися разом. Ми в непростій ситуації, але треба думати позитивно і продовжувати працювати.

Ми готувалися до гри у звичному режимі. На 100% сконцентровані на матчі. Думаємо виключно про цей поєдинок. “Мальме” - досвідчена команда. Всім відомо, що скандинавський футбол виділяється фізикою. Щоб перемогти “Мальме”, ми повинні бути сильні як фізично, так і психологічно”, - зазначив Кадар.

Читайте також: "Динамо" має перемагати в кожній грі Ліги Європи - Дуелунд

Як повідомлялося, 19 вересня в Києві відбудеться поєдинок “Динамо” (Київ) - “Мальме” (Швеція) в рамках стартового туру групового раунду футбольної Ліги Європи. Матч на київському НСК "Олімпійський" обслуговуватиме суддівська бригада з Північної Македонії. Початок зустрічі - о 19.55. Перед матчем український квартет ASTURIA виконає гімн Ліги Європи, а в перерві зіграє свою фірмову композицію “Шторм” Антоніо Вівальді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-