Футболісти

Футболісти "Динамо" провели заключне тренування перед матчем проти "Мальме"

Відео
Укрінформ
Футболісти київського клубу “Динамо” провели заключне тренування перед матчем проти “Мальме” (Швеція), який відбудеться сьогодні на “Олімпійському”.

Тренування відбулося ввечері 18 вересня на тренувальній базі “Динамо”, повідомляє клубна преса.

“Перші 15 хвилин заняття традиційно були відкритими для ЗМІ. Всі гравці тренувалися з відмінним настроєм і бажанням. Сонце порадувало своєю присутністю на небосхилі, але оскільки вже готувалося сісти за горизонт, повітря було досить прохолодним”, - йдеться в повідомленні.

Відео тренування:

В поєдинку з “Мальме” головний тренер динамівців Олексій Михайличенко не зможе розраховувати на Микиту Бурду, який був вилучений у матчі-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів проти “Брюгге”, також не зіграє Міккель Дуелунд, який переніс операцію.

Читайте також: Сподіваюся, нам завтра пощастить, і ми зіграємо добре – тренер «Мальме»

Нагадаємо, поєдинок “Динамо” (Київ) - “Мальме” (Швеція) відбудеться в Києві 19 вересня в рамках стартового туру групового раунду футбольної Ліги Європи. Матч на київському НСК "Олімпійський" обслуговуватиме суддівська бригада з Північної Македонії. Початок зустрічі - о 19.55. Перед матчем український квартет ASTURIA виконає гімн Ліги Європи, а в перерві зіграє свою фірмову композицію “Шторм” Антоніо Вівальді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-