Сподіваюся, нам завтра пощастить, і ми зіграємо добре – тренер «Мальме»

Сподіваюся, нам завтра пощастить, і ми зіграємо добре – тренер «Мальме»

Фото
Укрінформ
Уве Реслер називає «Динамо» найсильнішою командою у групі Ліги Європи.

Головний тренер шведського «Мальме» Уве Реслер поділився очікуваннями від матчу проти «Динамо» в першому турі групового раунду Ліги Європи. Про це повідомляє Укрінформ.

«Я вважаю, що ми добре виконали домашнє завдання, вивчили «Динамо». З киянами ми грали на зборах взимку, і багато футболістів, які виходили проти нас, залишилися в складі. «Динамо» займає 25-е місце в рейтингу УЄФА, це дуже досвідчена і сильна команда. Сподіваюся, нам завтра пощастить, і ми зіграємо добре.

Пресконференція тренера "Мальме" Уве Реслера / Фото Павла Багмута, Укрінформ

«Динамо» - сильна команда, з хорошими крайніми півзахисниками. Можна виділити Вербича та Циганкова. Якщо ми зіграємо з тією ж самовіддачею, що в матчах з «Челсі» і «Бешикташем», і нам пощастить, то ми зможемо досягти позитивного результату. Завтра ми не будемо фаворитами, може, це не так погано.

Читайте також: Михайличенко прокоментував слабку реалізацію квитків на матч “Динамо” - “Мальме”

Потрібно адаптуватися до рівня Ліги Європи. Група у нас досить рівна, але ми будемо грати з кращою командою квартету. У нас сильна команда, багато досвідчених футболістів, але є й ті, хто не грав на таких великих стадіонах. Щоб робити це успішно, потрібно трохи більше концентрації», - розповів Реслер.

Нагадаємо, матч «Динамо» - «Мальме» зіграють 19 вересня в Києві. Початок - о 20:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-