Михайличенко прокоментував слабку реалізацію квитків на матч “Динамо” - “Мальме”

Михайличенко прокоментував слабку реалізацію квитків на матч “Динамо” - “Мальме”

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу “Динамо” Олексій Михайличенко прокоментував слабку реалізацію квитків на поєдинок із “Мальме”, який відбудеться 19 вересня на “Олімпійському”.

Олексій Михайличенко на передматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що напевно команда сама заслужила таке ставлення уболівальників.

“Напевно, ми самі заслужили таке ставлення. Нам нарікати нема на що. Ми розуміємо, що лише своєю грою і результатом можемо повернути уболівальників на стадіон. Тому, якщо прийде одна людина - заради неї й гратимемо.

Нашому 12-му гравцю хочу сказати величезне-величезне спасибі. 12-й гравець - це той, який завжди готовий підставити плече і допомогти, а не лише радіти і брати участь в якихось банкетах. Найближчим часом ми дуже хочемо порадувати нашого 12-го гравця і довести, перш за все собі, а вже потім усім іншим, що ми та команда, яка повинна перемагати і буде перемагати”, - сказав Михайличенко.

Відео пресконференції:

Нагадаємо, поєдинок “Динамо” (Київ) - “Мальме” (Швеція) відбудеться в Києві 19 вересня в рамках стартового туру групового раунду футбольної Ліги Європи. Матч на київському НСК "Олімпійський" обслуговуватиме суддівська бригада з Північної Македонії. Початок зустрічі - о 19.55.

Читайте також: Квартет ASTURIA виконає гімн Ліги Європи перед матчем “Динамо” - "Мальме" в Києві

Станом на вечір 17 вересня було реалізовано близько 11 тис. квитків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-