Матч проти «Шахтаря» - це виклик для нас – Гвардіола

Матч проти «Шахтаря» - це виклик для нас – Гвардіола

Фото
Укрінформ
Головний тренер «Ман Сіті» хоче перемогти у Харкові.

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола розповів на прес-конференції, що очікує непростого матчу проти «Шахтаря» в Лізі чемпіонів. Про це повідомляє Укрінформ.  

«Чи не набридло грати проти «Шахтаря»? Насправді, я вже купив в Харкові квартиру. Але це жарт. По правді кажучи, мені подобається сюди приїжджати.

Травма Стоунза? Так, це для нас виклик. Виклик для мене як керівника команди. Без травм, на жаль, не буває. Для мене це хороша можливість випробувати себе, спробувати знайти вихід. Не будемо забувати, що у нас не зможе грати і Емерік Ляпорт. Будемо щось думати.

Передматчева пресконференція головного тренера ФК "Манчестер сіті" Хосепа Гвардіоли / / Фото: Вячеслав Мадієвський, Укрінформ

Я провів уже 11 ігор проти «Шахтаря». Кожен раз цікаво. Всі ігри в чомусь схожі один на одного. Важко було з Луческу. Коли його змінив Фонсека, то «Шахтар» також був дуже організований. У минулому році нам вдалося її більш-менш легко перемогти. Тайсон, Марлос, Степаненко - чудові гравці, які чудово контролюють м'яч. Раніше в «Шахтарі» був Ракицький, але його вже немає, зате є Пятов, який продовжує набиратися досвіду.

Постараємося почати виступи в групі з перемоги на виїзді. Це важливо для нас. Дистанція в турнірі складається з шести матчів, тому кожна гра важлива. «Шахтар» - нестандартна команда, яка грає не так, як більшість команд в АПЛ. Це буде виклик для нас. Думаю, рахунок в матчі буде близьким.

Читайте також: Буде цікаво протистояти Марлосу – Зінченко

Я, якщо хочу дізнатися тренера, то дивлюся гру його команди. З Луїшем Каштру я особисто не знайомий, але гру його підопічних постараюся вивчити уважно, щоб завтра обіграти», - розповів Гвардіола.

На прес-конференції виступав також український гравець «Ман Сіті» Олександр Зінченко. Також суперник «Шахтаря» провів сьогодні тренування на полі стадіону «Металіст».

Нагадаємо, матч «Шахтар» - «Манчестер Сіті» зіграють 18 вересня в Харкові. Початок поєдинку о 22:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-