Дельфін Долфі став талісманом І Всесвітніх пляжних ігор у Досі

Дельфін Долфі став талісманом І Всесвітніх пляжних ігор у Досі

Укрінформ
Забавний дельфін Долфі став талісманом І Всесвітніх пляжних ігор Асоціації національних олімпійських комітетів.

Символ турніру уособлює дух Ігор з грайливим характером, постійною посмішкою й відданістю справі збереження океану і навколишнього середовища в чистоті, повідомляє пресслужба НОК України.

“Жодна тварина не відображає наш емоційний зв'язок з океаном краще, ніж дельфін. І Всесвітні пляжні ігри АНОК - це грандіозне спортивне свято Планети, й Долфі допоможе гостинно та яскраво прийняти близько 100 країн-учасниць в Досі. Цей турнір збере людей, які готові насолоджуватися спортом й дружньою атмосферою. Переконані, талісман змагань додасть позитивного настрою учасникам та гостям спортивного форуму”, - зазначили організатори змагань.

Нагадаємо, І Всесвітні пляжні ігри пройдуть 12 - 16 жовтня в Досі (Катар) і зберуть понад 1360 спортсменів зі всієї планети, які розіграють 34 комплекти нагород у 14 видах спорту та 16 дисциплінах.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Читайте також: Українські футболісти отримали суперників на Всесвітніх пляжних іграх

Україна на Іграх буде представлена у 7 видах спорту та 8 дисциплінах: плавання, баскетбол 3х3, пляжний футбол, спортивне скелелазіння, акватлон, воднолижний спорт (стрибки на водних лижах та вейкбординг), пляжна боротьба. Загалом кваліфікацію на змагання здобули 32 українських атлети.

Фото: awbgqatar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-