Нігерійці більше грали за рахунок помилок українських футболістів - Лунін

Нігерійці більше грали за рахунок помилок українських футболістів - Лунін

Укрінформ
Воротар збірної України з футболу Андрій Лунін прокоментував результат 2:2 в товариському матчі проти Нігерії.

Андрій Лунін, зокрема, подякував головному тренеру за можливість зіграти за національну команду, а також зауважив, що нігерійці в цьому матчі більше грали за рахунок помилок української команди

“Божевільна, чудова підтримка, рідний стадіон. Емоції були особливі, тому я дуже радий і вдячний Андрію Миколайовичу, що дав мені зіграти, тому що я без практики поки, 45 хвилин під час передсезонки - це не так багато, тому спасибі за можливість, а вболівальникам за підтримку.

Силову гру від збірної Нігерії, звичайно, чекали, це африканська команда, вони добре готові фізично, добре бігають, але мені здається, вони сьогодні більше зіграли за рахунок наших помилок. Ми багато втрачали м'ячі, і все, що вони створили, це були контратаки, позиційного, награного чогось вони не зробили. При цьому потрібно враховувати, що в контратаки вони бігли дуже здорово.

Я б не сказав, що ми недостатньо підготувалися теоретично, тому що, як мені здалося по грі (тренерському штабу видніше), тактичних якихось помилок багато не було, більше технічних: обрізалися в передачах, тому багато контратак пропустили”, - цитує Луніна Footballua.tv.

Читайте також: Яремчук не помітив, чи була задіяна рука під час його голу нігерійцям

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня контрольний матч Україна - Нігерія на 31-тисячному стадіоні "Дніпро-Арена" в Дніпрі завершився внічию з рахунком 2:2. До перерви м'ячі в ворота Андрія Луніна забили Айоделе Аделеє, який відзначився на 4-й хвилині, і Віктор Осімхен (34, з пенальті). У другому таймі паритет встановили Олександр Зінченко (78) та Роман Яремчук (80).

Заключні матчі в групі В кваліфікації Євро-2020 підопічні Андрія Шевченка проведуть 11 жовтня (проти Литви, Харків), 14 жовтня (проти Португалії, Київ) і 17 листопада (проти Сербії, Белград).

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-