Наставник збірної Нігерії: Не хотів би зустрітися з українцями на офіційному турнірі

Наставник збірної Нігерії: Не хотів би зустрітися з українцями на офіційному турнірі

Укрінформ
Головний тренер збірної Нігерії Гернот Рор поділився враженнями від товариського матчу проти збірної України (2:2).

Гернот Рор після поєдинку, який відбувся 10 вересня в Дніпрі, зокрема, зазначив, що не хотів би мати українських футболістів у суперниках на офіційному матчі.

“Чудовий контрольний матч. Обидва суперники продемонстрували якісний футбол. Ми виграли перший тайм, але Україна грала вдома, тому результат закономірний. Після перерви суперник діяв набагато краще.

Чи хотів би я отримати збірну України в суперники на якомусь офіційному турнірі? Ні. Ця команда перебуває на 24-й сходинці в рейтингу ФІФА, лідирує у своїй відбірковій групі Євро-2020 і, швидше за все, потрапить до фінальної частини першості континенту”, - цитує Рора пресслужба УАФ.

Читайте також: Шевченко: Матч проти Нігерії був дуже корисним для футболістів збірної України

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня національна збірна України з футболу в перерві між відбірковими матчами чемпіонату Європи-2020 провела товариський поєдинок з командою Нігерії. Контрольний матч Україна - Нігерія на 31-тисячному стадіоні "Дніпро-Арена" в Дніпрі завершився внічию з рахунком 2:2.

Заключні матчі в групі В кваліфікації Євро-2020 підопічні Андрія Шевченка проведуть 11 жовтня (проти Литви, Харків), 14 жовтня (проти Португалії, Київ) і 17 листопада (проти Сербії, Белград).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-