У футбольній збірній України сталася еволюція - Шевчук

У футбольній збірній України сталася еволюція - Шевчук

Укрінформ
Колишній тренер донецького футбольного клубу “Олімпік” В'ячеслав Шевчук оцінив гру збірної України проти Литви (3:0) в матчі відбору Євро-2020.

В'ячеслав Шевчук, зокрема, відзначив хорошу організацію гри команди та високий рівень кожного гравця.

“Головне - підготовка до матчу і концентрація. Хороша організація гри, чудова структура, високий ігровий рівень кожного гравця. Збірна Литви - це збірна України 10 років тому. Зараз збірна України показує дуже смачний футбол високої європейської якості, використовуючи середній і короткий пас.

У нашій збірній сталася еволюція. Подивіться, скільки молодих гравців впроваджується в стартовий склад. Якщо ми згадаємо, то раніше без Коноплянки або Ярмоленка ми не могли зрозуміти наш атакувальний потенціал. А сьогодні ми бачимо, що є хороші хлопці, які можуть гідно їх замінити”, - цитує Шевчука XSPORT.

Читайте також: Ветерани “Дніпра” і збірна журналістів зіграють перед матчем Україна - Нігерія

Як повідомлялося, футболісти національної збірної України обіграли в суботу, 7 вересня, в гостях команду Литви (3:0) у групі В кваліфікації чемпіонату Європи 2020 року. Україна очолює відбіркову групу Євро-2020 – в її активі 13 очок після 5 турів. Наступний матч відбору підопічні Андрія Шевченка зіграють 11 жовтня вдома проти Литви, але перед цим 10 вересня в Дніпрі проведуть контрольний матч проти Нігерії. 

Фото: ФК Олімпік

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-