Ветерани “Дніпра” і збірна журналістів зіграють перед матчем Україна - Нігерія

Ветерани “Дніпра” і збірна журналістів зіграють перед матчем Україна - Нігерія

Відео
Укрінформ
Збірна ветеранів футбольного клубу “Дніпро” і збірна журналістів України розіграють Кубок Дніпра перед спарингом Україна — Нігерія.

Благодійний матч відбудеться 10 вересня у Дніпрі на стадіоні “Олімпійські резерви” і розпочнеться о 16.00. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

Метою благодійного матчу є допомога дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.

Поєдинок за Кубок Дніпра-2019 пройде в рамках заходів УАФ перед товариським матчем між національними збірними України та Нігерії. Окрім футболу, на уболівальників чекає концертна програма та призи. Вхід вільний.

Нагадаємо, що футбольна збірна журналістів України бере участь у благодійних матчах під патронатом УАФ, які покликані допомагати дітям-сиротам, інвалідам, дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму, з 2016 року.

Читайте також: Збірна і великий футбол повертаються в Дніпро

Як повідомлялося, футболісти національної збірної України обіграли в суботу, 7 вересня, в гостях команду Литви (3:0) у групі В кваліфікації чемпіонату Європи 2020 року. Україна очолює відбіркову групу Євро-2020 – в її активі 13 очок після 5 турів. Наступний матч відбору підопічні Андрія Шевченка зіграють 11 жовтня вдома проти Литви, але перед цим 10 вересня в Дніпрі проведуть контрольний матч проти Нігерії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-