Харлан розповіла про негласне змагання з Верняєвим за кількістю призів від НОК

Харлан розповіла про негласне змагання з Верняєвим за кількістю призів від НОК

Укрінформ
Одна з найуспішніших українських спортсменок чемпіонка Олімпіади-2008 з фехтування на шаблях Ольга Харлан розповіла про своїх улюблених спортсменів та найближчі плани.

Ольга Харлан в інтерв'ю Mixsport, зокрема, зазначила, що часто зустрічається на базі й тренується мало не в одному залі з борцем Жаном Беленюком, гімнастом Олегом Верняєвим, з яким кілька разів їздила на бої боксерів Василя Ломаченка і Олександра Усика.

“Чи слідкую за успіхами інших українських спортсменів? Звичайно. Жан Беленюк, Олег Верняєв. Ми часто зустрічаємося на базі й тренуємося мало не в одному залі. З Верняєвим у нас негласне змагання за кількістю призів від НОК, але це лише мотивує нас розвиватися і коли хтось із нас виграє змагання, то обов'язково вітаємо один одного. Їздили кілька разів на бої Ломаченка і Усика. А взагалі я щиро радію будь-якій перемозі наших спортсменів, адже тоді звучить гімн нашої країни і прапор України вище за інших. Такого навіть політики зробити не можуть.

Топ-спортсмени? Вася Ломаченко, Роджер Федерер, Сергій Назарович Бубка, Маріель Загуніс. І Даша Білодід – у 18 років вже бути дворазовою чемпіонкою світу це круто”, - сказала Харлан.

Також неодноразова переможниця чемпіонатів світу та Європи поділилася своїми найближчими цілями: “Можна мету розділити так – провести хорошу підготовку до Токіо + потрапити на Олімпіаду і в командні змагання в тому числі + привезти з Токіо медаль. Яку, це вже інше питання. З досвіду скажу, що будь-яка медаль Олімпіади на вагу золота”.

Читайте також: В Олімпійському домі вшанували кращих спортсменів червня та липня Верняєва і Харлан

Нагадаємо, 30 серпня в київському Олімпійському домі вшанували кращих спортсменів перших двох літніх місяців - гімнаста Олега Верняева і фехтувальницю Ольгу Харлан. Для українських спорстменов нагороди НОК стали вже 11-ми в їхніх колекціях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-