П'ятов прокоментував свій 90-й матч за збірну України

П'ятов прокоментував свій 90-й матч за збірну України

Відео
Укрінформ
Досвідчений воротар збірної України з футболу Андрій П'ятов поділився враженнями від гри команди в матчі з Литвою (3:0) в рамках відбору Євро-2020.

Андрій П'ятов, зокрема, зазначив, що матч із Литвою був 90-м у його виступах за збірну, але він і не помітив цього, бо для нього головне - успіх команди.

“Це футбол, зараз всі команди вчаться, вміють грати, оборонятися, тому потрібно вміти зламувати захист. Добре, що у нас технічні гравці, які продемонстрували, що вміють добре розбиратися з великою кількістю оборонних редутів, і забили 3 прекрасних м’ячі. Могли забити ще більше.

Швидкий гол завжди додає впевненості. Коли забили другий, потрібно було дотискати, тому що рахунок 2:0 ще надає супернику впевненість. На другий тайм вийшли, було 3 хороших моменти, на четвертий забили. Все правильно, все по справі.

Це був мій 90-й матч, а я навіть не знав, не гонюся за особистими рекордами. Головне, щоб команда перемагала і домагалася цілей. Хочу, щоб команда поїхала на Євро і без кваліфікацій - безпосередньо. Нам залишилося ще небагато, все залежить від нас", - сказав П'ятов в інтерв'ю пресслужбі УАФ.

Читайте також: Малиновський: Під час матчу в Вільнюсі здавалося, що ми граємо в Україні

Відео інтерв'ю під час першого тренування команди на "Дніпро-Арені" перед спарингом із Нігерією:

Як повідомлялося, футболісти національної збірної України обіграли в суботу, 7 вересня, в гостях команду Литви (3:0) у групі В кваліфікації чемпіонату Європи 2020 року. Україна очолює відбіркову групу Євро-2020 – в її активі 13 очок після 5 турів. Наступний матч відбору підопічні Андрія Шевченка зіграють 11 жовтня вдома проти Литви, але перед цим 10 вересня в Дніпрі проведуть контрольний матч проти Нігерії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-