Малиновський: Під час матчу в Вільнюсі здавалося, що ми граємо в Україні

Малиновський: Під час матчу в Вільнюсі здавалося, що ми граємо в Україні

Укрінформ
Руслан Малиновський поділився враженнями від поєдинку збірної України з футболу над командою Литви (3:0) в матчі відбору Євро-2020, який відбувся 7 вересня в Вільнюсі.

Автор одного з голів у ворота литовської команди, зокрема, зазначив, що дуже задоволений, що саме його гол допоміг українській команді досягти такого розгромного результату.

“У цьому матчі, перш ніж забити, у мене було кілька спроб, але не зовсім вдалих. На штучному газоні треба було якомога частіше турбувати воротаря суперника здалеку. На такому покритті йому складніше реагувати на відскоки м'яча. Приховувати не буду, я задоволений, шо саме мій гол допоміг досягти крупної перемоги над господарями, тим паче, що ми порадували злагодженими діями.

Читайте також: Малиновський став кращим гравцем матчу Литва – Україна – InStat

Повні трибуни українських вболівальників? У нашому успіху є чимала заслуга фанів. Справді, складалося враження, шо ми граємо в рідних стінах. Переконаний, нам вдалося віддячити їм за підтримку якісним футболом.

Зрештою, вважаю, що ми повністю контролювали хід подій на полі, діяли з запасом і за необхідності могли додати обертів, створивши ще більшу напругу у володіннях литовців. Хоча цього дня на першому плані був результат. Нам багато що вдавалося в центральній зоні завдяки чітким комбінаціям між лініями, потім м'яч опинявся у наших крайніх захисників, які сміливо йшли вперед, до чого господарі не завжди були готові.

Наразі в нас на черзі спаринг із нігерійцями, тому всі думки — про цей матч. От коли настане час готуватися до другого протистояння з литовцями, тоді й поговоримо про наші шанси більш конкретно”, - цитує Малиновського пресслужба УАФ.

Читайте також: Футболісти збірної України провели перше тренування на "Дніпро-Арені"

Як повідомлялося, футболісти національної збірної України обіграли у суботу, 7 вересня, в гостях команду Литви (3:0) у групі В кваліфікації чемпіонату Європи 2020 року. Україна очолює відбіркову групу Євро-2020 – в її активі 13 очок після 5 турів. Наступний матч відбору підопічні Андрія Шевченка зіграють 11 жовтня вдома проти Литви, але перед цим 10 вересня в Дніпрі проведуть контрольний матч проти Нігерії. Востаннє національна команда грала у Дніпрі 10 років тому. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-