Успіх збірної для наших героїв, які повернулися з полону – Павелко

Успіх збірної для наших героїв, які повернулися з полону – Павелко

Укрінформ
Президент УАФ також подякував нашим вболівальникам за неймовірну підтримку у Вільнюсі.

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко привітав збірну України з перемогою в матчі відбору на Євро-2020 над Литвою (3:0). Про це повідомляє Sport.ua.

«Я думаю, що успіх збірної, в першу чергу, для наших героїв, які повернулися з полону.

З іншого боку, хочу сказати, що у нас будується класна команда і хороша гра. Не можна ділити суперників на аутсайдерів і на лідерів. Всі наші суперники - важливі для нас на етапі відбору, всі ігри - для того щоб наша команда стала сильнішою.

Сьогодні будується гра, її стиль, який повинен тішити наших уболівальників.

Хочу подякувати тренерському штабу Андрія Шевченка, а також всім гравцям. Кожен футболіст сьогодні виклався. Вони розуміли, що незвичайні умови, незвичайне поле.

Читайте також: Результатом і грою задоволений – Шевченко

Окремо хочу подякувати нашим уболівальникам, тому що сьогодні ми грали ніби вдома. Думаю, що це відчули всі. І окреме спасибі за дружбу з литовською федерацією, з литовськими вболівальниками, які сьогодні показали, що Литва і Україна - це одна спільна команда однодумців», - сказав Павелко.

Україна очолює відбіркову групу Євро-2020 – в її активі 13 очок після 5 турів. Наступний матч відбору команда Андрія Шевченка проведе 11 жовтня вдома проти Литви, але перед цим 10 вересня в Дніпрі зіграє контрольний матч проти Нігерії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-