Результатом і грою задоволений – Шевченко

Результатом і грою задоволений – Шевченко

Укрінформ
Головний тренер збірної України каже, що футболісти вже добре розуміють його вимоги.  

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Литвою (3:0) в матчі 5-го туру відбору на Євро-2020. Про це він розповів в ефірі телеканалу «Футбол 1».

«Результатом задоволений, грою в цілому – теж. Задоволений якістю, контролем м'яча. Було кілька помилок, особливо на початку, яких би хотілося уникати. Але це футбол, і я думаю, поле не зовсім давало можливості зіграти більш впевнено. Звикати до цього поля – потрібен час, а так результат відмінний і гра була хорошою.

Було важливо дуже добре почати. Знайшли на 7-й хвилині швидкий гол, і в процесі самої гри хлопці діяли і розташовувалися правильно. Ми ніколи не відходили від наших принципів ведення гри. За рахунок коротких передач, були хороші відкривання, правильні розстановки. Тому виграли цей матч.

Читайте також: Збірна України з футболу перемогла Литву у відборі на Євро-2020

За рахунок розуміння, своєї важкої роботи приходимо до такого результату. Сказав перед цією грою, що мені подобається ставлення футболістів, коли вони приїжджають. Їх уважність на тренуваннях, як вони ставляться до дрібниць. Це дуже важливо, коли футболісти приділяють таку увагу – завжди буде певний прогрес, задоволений ними.

Ми подивимося завтра, як будуть футболісти відновлюватися, приїдемо в Дніпро і визначимося зі складом. Однозначно, ряд гравців, які менше грали, вийдуть на поле», - розповів Шевченко.

У п'яти матчах відбору на Євро-2020 Україна виграла чотири і один звела до нічиєї. У команди Шевченко 13 очок і 9 пунктів переваги над найближчими суперниками, Люксембургом і Сербією.

10 вересня Україна в Дніпрі зіграє з Нігерією в товариському матчі, а наступний матч відбору на Євро-2020 пройде в Харкові 11 жовтня проти Литви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-