У посольстві України в Литві пройшла зустріч футбольних легенд

У посольстві України в Литві пройшла зустріч футбольних легенд

Фото
Укрінформ
У Вільнюсі відбувся прийом, організований Надзвичайним і Повноважним Послом України в Литовській Республіці Володимиром Яценківським, в якому взяли участь  ветерани футболу обох країн.

У посольстві, зокрема, зустрілися представників Української асоціації футболу (УАФ), Литовської федерації футболу, ветерани футболу Литви, легендарні українські гравці  Андрія Біба та Леонід Буряк, повідомили Укрінформу у прес-службі УАФ. 

"Дружні стосунки між нашими державами панують уже дуже й дуже давно. А це чудова і завжди актуальна нагода, аби разом згадати яскраві сторінки минулого. Зокрема - пригадати спільну футбольну історію, погортати літопис зустрічей національних збірних України та Литви, який був представлений у посольстві на фотовиставці, організованої за участі УАФ, і який уже сьогодні поповниться новим поєдинком", - відзначив президент УАФ Андрій Павелко.

Сторони домовилися провести два товариські матчі між збірними ветеранів України й Литви, Ці заходи можуть стати ще одним аргументом для УЄФА на користь організації чемпіонату Європи серед футбольних легенд.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Литва - Україна

Нагадаємо, що сьогодні у Вільнюсі о 19.00 розпочнеться відбірковий матч Євро-2020 між накціональнимі футбольними збірними Литви та України.

Фото: Олег Кудрін, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-