Ротань не робить трагедії з поразки від фінів

Ротань не робить трагедії з поразки від фінів

Укрінформ
Збірна України зазнала сенсаційної поразки на старті відбору на Євро-2021 (U-21).

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань прокоментував поразку від Фінляндії (0:2) в стартовому поєдинку кваліфікації Євро-2021 (U-21). Про це повідомляє сайт УАФ.

«Програвати завжди неприємно. Стартові матчі нерідко проходять у такому ключі, коли ти маєш територіальну перевагу, створюєш моменти, але м’яч не йде у ворота. Це властиво молодим футболістам, не вистачає реалізації, майстерності.

Трагедії з поразки ми не робимо, рухаємося у своєму напрямку. Я впевнений, що ми будемо ставати міцнішими. Після таких поразок команда стає сильнішою. Те, що ми вимагаємо від хлопців, вони виконують. Найголовніше, що є моменти, проблеми лише з реалізацією.

Читайте також: Молодіжна збірна України з футболу програла фіннам на старті відбору Євро-2021

Луньов та Русин травмовані, а щодо Лєдньова – таким було наше рішення. У другому таймі нам потрібно було підсилення, гра пішла не в тому ключі, як ми очікували», - розповів Ротань.

Нагадаємо, збірна України (U-21) програла у Запоріжжі стартовий матч відбору на Євро-2021 збірній Фінляндії 0:2. Молодіжна збірна України майже цілком складається з команди, яка влітку стала чемпіоном світу серед юніорів. Наступний матч кваліфікації Євро-2021 підопічні Ротаня зіграють 10 вересня вдома проти Мальти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-