Президенти футбольних асоціацій України та Литви обговорили проблему договірних матчів

Президенти футбольних асоціацій України та Литви обговорили проблему договірних матчів

Укрінформ
У п'ятницю, 6 вересня, у Вільнюсі пройшла робоча зустріч керівників Української асоціації футболу та Литовської федерації футболу, яка була присвячена питанням боротьби з договірними матчами.

В обговоренні проблеми  взяли участь президенти УАФ і ЛФФ Андрій Павелко та Томас Данілявічюс, повідомляє прес-служба УАФ.

"Колеги з Української футбольної асоціації мають чималий досвід боротьби із загрозами для чесної гри, тому ми запросили їх на офіційну зустріч. Ми почули від наших гостей цінну інформацію і постараємося максимально застосувати найкращі практики в нашій країні. Дякую всім гостям, які приїхали. Я радий, що в нас хороші стосунки з УАФ та її президентом Андрієм Павелком", - зазначив президент ЛФФ Томас Данілявічюс.

У свою чергу, Андрій Павелко подякував литовським колегам за запрошення й відзначив готовність УАФ до розвитку співпраці в такому важливому питанні, як боротьба з договірними матчами. 

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Литва - Україна

"Ми раді відзначити, що наша робота з викорінення ганебної практики matchfixing є успішною, а отриманий досвід та напрацьовані інструменти викликають інтерес наших закордонних партнерів, зокрема, наших добрих друзів з Литовської федерації футболу. УАФ радо ділиться своїм досвідом і відкрита до продуктивної комунікації на цьому та інших важливих для розвитку футболу напрямках. Щиро вдячний моєму колезі президенту ЛФФ, найкращому бомбардиру в історії національної збірної Литви Томасу Данілявічюсу за продуктивну робочу зустріч. Ми завжди раді співпраці з вами та високо цінуємо багаторічну дружбу й партнерство наших асоціацій і наших держав", - сказав Андрій Павелко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-