Анна Сорокіна розповіла про особливості зимової юнацької Олімпіади-2020

Анна Сорокіна розповіла про особливості зимової юнацької Олімпіади-2020

Укрінформ
У Лозанні (Швейцарія) відбувся семінар шефів місії з організації та проведення ІІІ зимових юнацьких Олімпійських ігор, які відбудуться 9 - 22 січня 2020 року.

Україну на форумі представила головний менеджер з Олімпійських ігор Національного олімпійського комітету України Анна Сорокіна. Про це повідомляє пресслужба НОК України.

Під час семінару представники країн-учасниць зимових ЮОІ-2020 отримали інформацію з низки оперативних питань, ознайомилися зі спортивними об'єктами змагань, відвідали Олімпійський музей.

“Однією з особливостей цієї Юнацької Олімпіади стане використання міського транспорту (метро, поїздів, автобусів) для перевезення спортсменів до змагальних об'єктів. За словами організаторів, це рішення не лише вигідне з точки зору збереження екоресурсів, а також сприятиме розширенню кругозору атлетів та покращенню їх вмінь правильно розподіляти свій час”, - сказала Анна Сорокіна.

Також Сорокіна повідомила, що спеціально до юнацької Олімпіади побудований великий житловий комплекс, який стане Олімпійським селищем для учасників змагань.

“Його масштаби вражають. В цьому комплексі розташовані прекрасні апартаменти з обладнаними кухнями, санвузлами. Переконана, під час Ігор наші юні атлети матимуть чудові умови як для проживання, так і тренування”, - додала вона.

Читайте також: У Лозанні презентували талісман зимових юнацьких Олімпійських ігор-2020

Нагадаємо, Юнацькі Олімпійські ігри – це найпрестижніші міжнародні змагання для юних атлетів світу від 15 до 18 років

ЮОІ-2020 у Лозанні зберуть 1880 спортсменів: 940 юнаків та 940 дівчат з понад 70 країн, які змагатимуться за медалі у 8-ми видах спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-