Коноплянка: Адаптація пройшла успішно, з Каштру спілкуюся англійською

Коноплянка: Адаптація пройшла успішно, з Каштру спілкуюся англійською

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу “Шахтар” Євген Коноплянка прокоментував свій дебют в команді, який відбувся сьогодні в товариському матчі з херсонським “Колосом” (1:1).

Євген Коноплянка в інтерв’ю клубній пресі, зокрема, зазначив, що в команді було багато новачків, потрібно було зрозуміти один одного, але зіграли добре.

“Нам важко було зіграватися, ми всі новачки. Прийшли молоді футболісти, прийшов я - потрібно було зрозуміти один одного. Це нелегко зробити. Матч необхідний в першу чергу для кондицій і знайомства з партнерами. Ми зіграли добре.

Ще перед підписанням контракту говорив із Каштру. Все добре, ми з ним спілкуємося англійською. Немає жодних проблем.

Адаптація? Думаю, вона вже пройшла. Все нормально.

Я три місяці не був у команді. Ви думаєте, я не хочу показати, на що здатний? Важко це зробити, не приховую. У мене щось не виходило, десь не добігав. Але за два тижні буду готовий і тоді можна оцінювати мене. У матчі ти зовсім інший, і я це сьогодні відчув. У мене легені зараз удвічі більше розтягнулися”, сказав Коноплянка.

Читайте також: Коноплянка дебютував за “Шахтар” у товариському матчі

Як повідомлялося, сьогодні Євген Коноплянка вийшов у стартовому складі “Шахтаря” на товариський матч проти “Колоса” і відіграв 1-й тайм. Увечері півзахисник збірної України з футболу разом з усіма підопічними Андрія Шевченка вирушає до Литви на матч відбору Євро-2020, який відбудеться 7 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-