“Олександрія” безкоштовно везе уболівальників на матч проти “Вольфсбурга”

“Олександрія” безкоштовно везе уболівальників на матч проти “Вольфсбурга”

Укрінформ
Футбольний клуб “Олександрія” надасть транспортну підтримку вболівальникам на поєдинок із німецьким “Вольфсбургом”, який відбудеться 19 вересня в рамках групового етапу Ліги Європи.

Автобус місткістю 60 місць вирушить із міста “Олександрія”, заявки приймаються до 12.00 понеділка, 9 вересня. Про це повідомляє офіційний сайт ФК “Олександрія”.

“Орієнтовний час поїздки автобусом за маршрутом Олександрія - Вольфсбург складає близько 23 годин. При собі необхідно мати біометричний паспорт і медичну страховку на період перебування за кордоном”, - йдеться в повідомленні.

Проїзд для уболівальників до Вольфсбурга й в зворотній бік є безкоштовним. Шанувальники футболу сплачують лише за квиток самого матчу.

Читайте також: Склад “Олександрії” поповнив французький півзахисник

Як повідомлялося, за підсумками жеребкування групового турніру Ліги Європи УЄФА, яке відбулося в 30 серпня в Монако, "Олександрія" у квартеті І складе компанію "Вольфсбургу", "Генту" та "Сент-Етьєну".

На груповій стадії Ліги Європи команди зіграють у два кола, матчі заплановані на 19 вересня, 3 та 24 жовтня, 7 і 28 листопада та 12 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-