Світоліна: Думаю, що стала сильнішою ментально

Світоліна: Думаю, що стала сильнішою ментально

Укрінформ
Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала свою історичну перемогу над британкою Йоганною Контою у чвертьфіналі Відкритого чемпіонату США (6:4, 6:4).

Перша "ракетка" України зазначила, що перед початком US Open вона не очікувала, що досягне півфінальній стадії, повідомляє Тенісний портал України

"Не кожного дня доводиться грати і перемогти у чвертьфіналі Відкритого чемпіонату - це щось зовсім особливе. Я дуже щаслива від того, як мені вдалося сьогодні впоратися з тиском. Рада, що зуміла подати на матч після того, як не реалізували матчболи на прийомі. Всю мою кар'єру я просувалася вуеред крок за кроком. Так, я була стабільною та послідовною. Але на Великих шлемах у мене було кілька важких програних матчів у 4-у колі і в чвертьфіналах. Ці поразки були дуже болючими, але, можливо, вони допомогли мені рухатися далі, виграти Підсумковий турнірі у Сінгапурі. Думаю, що я стала сильнішою ментально. Головне - вірити в себе, у свою гру й використовувати шанси", - заявила Світоліна.

Читайте також: Світоліна гарантувала собі повторення особистого рекорду в рейтингу WTA

Вона також охарактеризувала свою суперницю по півфіналу - досвідчену американку Серену Вільямс.

"Серена - велика чемпіонка. Проти неї буде дуже важко грати. У Серени приголомшлива подача. Мені необхідно реагувати блискавично й використовувати всі шанси.  Доведеться багато бігати по корту, але це нормально. На цьому турнірі я вже грала з тенісистками, які володіють потужними ударами", - зазначила Еліна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-