Визначилися усі суперники українських клубів у Юнацькій лізі УЄФА

Визначилися усі суперники українських клубів у Юнацькій лізі УЄФА

Укрінформ
У сезоні-2019/2020 право виступати в Юнацькій лізі УЄФА здобули футболісти команд U19 донецького "Шахтаря" та київського "Динамо". 

Сьогодні під час жеребкування у Ньйоні (Швейцарія) визначилися всі суперники українських клубів, повідомляє прес-служба УАФ. 

Розпочнемо з того, що юніори "Шахтаря" (як представники клубу, що потрапив до групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА) імена своїх опонентів дізналися ще 29 серпня, коли в Монако відбулося жеребкування Ліги чемпіонів. "Гірники" виступатимуть у квартеті з англійським "Манчестер Сіті", хорватським "Динамо" та італійською "Аталантою". Перший тур заплановано на 17-18 вересня.

"Динамо" U19 (оскільки доросла команда до Ліги чемпіонів не пробилася) в Юнацькій лізі УЄФА отримало перепустку до "паралельного шляху" - для чемпіонів країн у відповідній віковій категорії, які змагатимуться у матчах на виліт. Сьогоднішнє жеребкування вирішило, що "Динамо" 2-го та 23 жовтня у першому раунді зіграє зі "Шкендією" з Північної Македонії. 

Перший поєдинок "біло-сині" проведуть удома. У разі успіху на другому етапі на киян 6-го та 27 листопада чекатимуть матчі з переможцем пари "Богеміанс" (Ірландія) - ПАОК (Греція). Першу гру динамівці також проводитимуть на власному полі.

Читайте також: Ярмоленко: Якщо вийду на матч проти Литви, залишу на полі всі сили

Нагадаємо, що минулого сезону в Юнацькій лізі УЄФА нашу країну також представляли "Шахтар" та "Динамо". Донеччани не змогли подолати груповий етап, а "Динамо" зупинилося в 1/8 фіналу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-