Володимир Кличко розповів про мотивацію щоденно підтримувати спортивну форму

Володимир Кличко розповів про мотивацію щоденно підтримувати спортивну форму

Відео
Укрінформ
Легендарний український боксер, дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі, переможець Олімпіади-1996 Володимир Кличко розповів про мотивацію, яка спонукає його до щоденного тренування.

Відповідаючи на питання фанів, Володимир Кличко, зокрема, жартома назвав джерело своєї мотивації, яке допомагає йому перебувати у відмінній фізичній формі, - це уявні боксерські поєдинки, які начебто ще можуть статися.

"Я брешу сам собі. Брешу щоранку про те, що збираюся повернутися на боксерський ринг. І це досі працює. Брешу про те, що битимуся в реванші з Тайсоном Ф'юрі. Або про те, що поб'ю рекорд Джорджа Формана як найбільш віковий чемпіон суперважкої ваги. Це велика брехня. Солодка брехня. Це велика мотивація для мене. Це працює щоранку. Кожного дня я працюю над "можливим" (в лапках) поверненням", - цитує Володимира Кличка Klitschko-brothers.com.

Читайте також: Володимир Кличко: На початку профі-кар'єри нам пропонували німецькі псевдоніми

Нагадаємо, у проекті Володимира Кличка #klitschkocorner усі бажаючі можуть задати питання легендарному боксеру. Для цього потрібно залишити своє питання на його сторінках у соціальних мережах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-