Каштру оцінив результат жеребкування Ліги чемпіонів як чудову нагоду відзначитися

Каштру оцінив результат жеребкування Ліги чемпіонів як чудову нагоду відзначитися

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу “Шахтар” Луїш Каштру прокоментував результат жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, згідно з яким його команда потрапила до групи С.

Луїш Каштру, зокрема, зазначив, що групу, до якої увійшли “Манчестер Сіті”, “Аталанта” і загребське “Динамо”, розглядає, як відмінну можливість, адже всі команди грають у різних стилях.

“Розглядаємо цю групу як відмінну можливість. У всіх абсолютно різні стилі гри. “Сіті” вважає за краще володіти м'ячем на половині суперника і домінувати. Загребське “Динамо” любить розвивати свої атаки завдяки трикутникам на флангах, і у них дуже хороші показники як в атаці, так і в обороні. У цій групі три чемпіони своїх країн, є клуб, який вперше на груповому етапі, - “Аталанта”. Гасперіні любить діяти в 5 захисників і 2 нападники. Ця команда проводить швидкі атаки, часто через фланги з подачею в штрафну, тому ми повинні бути добре готові. Повторюся: три суперника з різними стилями гри, що змусить нас аналізувати їх годинами. Для Ліги чемпіонів це абсолютно нормально. У нас сильна команда, яка комфортно почуває себе на полі. Оцінюємо жеребкування як чудову нагоду відзначитися.

Читайте також: Як «Шахтар» дізнавався суперників в Лізі чемпіонів

...Мотивація, поза всякими сумнівами, буде на найвищому рівні. Всі клуби покажуть досить цікавий і багатий футбол.

Я спокійний, глибоко вірю в нашу роботу і в своїх гравців. Мені дуже подобаються мої хлопці, те, як вони працюють, їх оптимізм, контекст, в якому ми живемо, і атмосфера в “Шахтарі”. А ще у нас буде підтримка вболівальників. Все це змушує нас відчувати себе спокійно в щоденній роботі, так що ми просто повинні кожен день добре її виконувати. Все це потім переноситься на футбольне поле”, - цитує Каштру пресслужба ФК “Шахтар”.

Як повідомлялося, футболісти донецького "Шахтаря" в груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА, як у двох попередніх розіграшах, зіграють з "Манчестер Сіті", а також цього разу - із загребським "Динамо" та "Аталантою". Так вирішило жеребкування, яке відбулося 29 серпня в Монако.

У церемонії взяли участь 32 команди, які сформували вісім груп. У них вони проведуть по 3 матчі вдома і на виїзді - з кожним суперником.

Читайте також: Ліга чемпіонів УЄФА: "Шахтар" утретє поспіль поїде до Манчестера

Поєдинки першого туру відбудуться 17-18 вересня, другого - 1-2 жовтня, третього - 22-23 жовтня, четвертого - 5-6 листопада, п'ятого - 26-27 листопада, шостого - 10-11 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-