Жданов: Я йду з посади з чистою совістю і реальними результатами роботи

Жданов: Я йду з посади з чистою совістю і реальними результатами роботи

Укрінформ
Екс-міністр молоді та спорту України Ігор Жданов прокоментував свій останній день на посаді міністра молоді та спорту України.

Ігор Жданов у своєму Facebook, зокрема, зазначив, що йде з посади з чистою совістю і реальними результатами роботи.

“Сьогодні останній день роботи Уряду Володимира Гройсмана та моєї майже 5-річної каденції в Міністерстві молоді та спорту...

Я йду з посади з чистою совістю, з реальними, а не віртуальними результатами роботи. За моєї каденції, бюджет нашої сфери зріс на 340%: з 823 млн у 2014 році, до 3,6 млрд грн в 2019. Ми разом з федераціями повернули та зміцнили реноме України, як країни міжнародних турнірів.

Мені не соромно дивитися в очі колективу Міністерства молоді та спорту, спортсменам і тренерам, своїй дружині та дітям, українському суспільству”, - зазначив Жданов.

Читайте також: Уряд Гройсмана склав повноваження перед новим парламентом

Також фахівець зазначив, що у щоденній роботі для нього принциповим було створення умов для якісної підготовки національних збірних команд на державному рівні, та назвав основні досягнення, серед яких збільшення зарплати спортивним працівникам, впровадження державних механізмів для системного відродження спортивної інфраструктури України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-