"Рома" цікавиться гравцями збірної України Яремчуком і Бурдою

Укрінформ
Захисник київського футбольного клубу “Динамо” Микита Бурда потрапив до сфери інтересів італійської “Роми”. Раніше повідомлялося про інтерес "Роми" до Романа Яремчука.

Як стало відомо "Футбол 24", “Рома” активно цікавиться одразу двома гравцями збірної України – Романом Яремчуком, який виступає за бельгійський “Гент”, та Микитою Бурдою.

Інформацію про інтерес “Роми” до Бурди підтверджує і La Roma 24. Щоправда, італійці зазначають, що динамівець є альтернативою Деяну Ловрену з “Ліверпуля”.

Втім, лише один із двох гравців збірної України зможе перейти до “Роми” - в римьскому клубі є лише одна вакантна позиція для гравця не з Європейського Союзу.

Нагадаємо, Роман Яремчук феноменально розпочав сезон-2019/20 – 6 голів та 3 результативні передачі в 8-ми матчах. Що стосується 24-річного Бурди, то його контракт з “Динамо” прописаний до 30 червня 2022 року. В сезоні-2019/20 центрбек збірної України провів 7 матчів за “Динамо” та забив 1 м’яч.

Читайте також: Тайсон просить "Шахтар" відпустити його

Раніше повідомлялося, що “Рома” цікавиться капітаном донецького “Шахтаря” Тайсоном. Велику роль у цьому грає той факт, що головним тренером “Роми” є колишній наставник “Шахтаря” Паулу Фонсека.

Фото: УАФ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-